Back to the agenda

Sacs-contes per la Pau – Narració amb objectes i titelles

Thursday 17 November 2022 - 18:00
Canovelles, Spain - Canovelles, Spain
Assumpta Mercader Diputació de Barcelona i Xarxa de Biblioteques Municipals

En el marc de la campanya dels EDLS 2022, i per quart any consecutiu, la Gerència de Serveis de Biblioteques i l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona impulsen una col·laboració per oferir a les biblioteques de la Xarxa la possibilitat de programar activitats vinculades als objectius dels EDLS la segona quinzena de novembre i sumar-se així a la campanya. Els sacs serveixen per portar patates, farina, sorra… i també el que necessitem per a explicar uns contes que parlen de coses també molt importants per al dia a dia.
Els sacs es feien servir durant les guerres per fer trinxeres però també per transportar aliments i altres coses. També es fan servir en temps de pau. Amb els sacs podem rebre coses i també tornar-los a omplir i enviar-ne.

En aquest cas estan plens de contes protagonitzats gairebé tots per infants. “La nena i els pardals”, “Els nens no volen la guerra”, “el mur” o la segona part de “la llebre i la tortuga” són algunes de les històries que s’amaguen dins dels sacs.

Contes que parlen de maneres de fer les coses, del que val la pena i del que no; contes que, de forma lúdica i divertida, ens animen a pensar i a créixer. Activitat adreçada a públic familiar i nens/es a partir de 5 anys.